Kompisar är två anställda som paras ihop för att arbeta i samordning, vanligtvis för utbildningsstöd eller planerade täckningsändringar.
För att redigera Inställningar måste du ha behörigheten "Skapa Inställningar". För mer information om olika rollbehörigheter, besök Redigera Rollbehörigheter
Navigera till en Inställning
- Från fliken Team, välj den inställning som inkluderar den anställde du vill hantera en Kompis för
- Om inställningen är publicerad, tryck på Redigera uppe till höger för att gå in i redigeringsläge
Visa en Kompis
- Tryck på den anställde som du vill visa en Kompis för
- Du behöver inte vara i redigeringsläge för att visa en kompis
- Visa namnet som står under Kompis
- Om ingen kompis är listad eller om du vill ändra eller ta bort den anställdes kompis, se instruktionerna nedan
Lägg till en Kompis
- Tryck på den anställde som du vill lägga till en Kompis för
- För att lägga till en kompis måste du redigera en inställning
- Tryck på rullgardinsmenyn under Kompis
- Tryck på den anställde som ska bli deras Kompis
- Lägg till eventuella anteckningar om det behövs
- Tryck på Spara
Ta bort en Kompis
- Tryck på den anställde vars Kompis du vill ta bort
- För att ta bort en kompis måste du redigera en inställning
- Tryck på rullgardinsmenyn under Kompis
- Tryck på Ingen Kompis högst upp i listan
- Detta gör att fältet Kompis blir tomt
- Tryck på Spara
Byt en Kompis
- Tryck på den anställde som du vill byta Kompis för
- För att byta en kompis måste du redigera en inställning
- Tryck på rullgardinsmenyn under Kompis
- Tryck på den nya anställde som ska bli deras Kompis
- Lägg till eventuella anteckningar om det behövs
- Tryck på Spara
Kommentarer
0 kommentarer
logga in för att lämna en kommentar.