Hej där! Hur kan vi hjälpa till?

Lägg till eller ta bort anställda från inställningslistan

Asha Thomas
Asha Thomas
  • Uppdaterad

Uppdatera en inställningslista för att återspegla personalförändringar och säkerställa att rätt teammedlemmar är tilldelade.

För att lägga till eller ta bort anställda från en inställningslista måste du ha behörigheten "Bygg inställningar". För mer information om olika rollbehörigheter, besök Redigera rollbehörigheter

Lägg till en anställd i listan (Mobil)

Om någon kommer in för ett skift som inte är schemalagt i din schemaläggningsplattform kan du enkelt lägga till dem i listan

1 Add.png2 Add.png3 Add.png

  1. Från fliken Team, välj den inställning du vill lägga till eller ta bort anställda från
    • Om inställningen är publicerad, tryck på Redigera uppe till höger för att gå in i redigeringsläge
  2. Tryck på Lista-ikonen
  3. Tryck på Lägg till anställda
  4. Sök och välj de anställda du vill lägga till i listan
  5. Tryck på Klar
  6. När du är klar med att redigera listan, stäng listfönstret och tryck på Slutför eller Publicera
    • Om du redigerar en publicerad inställning står det Slutför
    • Om du skapar en ny inställning står det Publicera

4, 5 Add.png6 Add.png6b Add.png


Ta bort anställd från listan (Mobil)

Om någon blir sjuk kan du enkelt ta bort dem från din lista

1 Remove.png2 Remove.png3 4 Remove.png

  1. Från fliken Team, välj den inställning du vill lägga till eller ta bort anställda från
    • Om inställningen är publicerad, tryck på Redigera uppe till höger för att gå in i redigeringsläge
  2. Tryck på Den anställde för att öppna anställdkortet
    • Om du inte kan hitta den anställde i en position på inställningen kan du hitta dem i listan genom att trycka på listikonen
  3. Tryck på de tre prickarna uppe till höger på anställdkortet
  4. Tryck på Ta bort från inställning
  5. Bekräfta borttagning
    • Den anställde tas nu bort från listan och alla deras positionstilldelningar
  6. När du är klar med att redigera listan, stäng listfönstret och tryck på Slutför eller Publicera
    • Om du redigerar en publicerad inställning står det Slutför
    • Om du skapar en ny inställning står det Publicera

5 Remove.png6 Remove.png


Lägg till en anställd i inställningslistan (Surfplatta)

Om någon kommer in för ett skift som inte är schemalagt i din schemaläggningsplattform kan du enkelt lägga till dem i listan

1 Add.png2 Add.png3 Add.png4 Add.png

  1. På Team Dashboard, hitta den inställning du vill lägga till eller ta bort anställda från och tryck på den
  2. Om du uppmanas, ange din 4-siffriga PIN-kod för att verifiera dina behörigheter 
    • Du måste ha behörigheten Bygg inställningar
    • För att hitta din PIN-kod, se Visa en profil
  3. Om inställningen är publicerad, tryck på Redigera uppe till höger för att gå in i redigeringsläge 
  4. Tryck på Lägg till anställda
  5. Sök och välj den eller de anställda du vill lägga till
  6. Tryck på Klar
  7. När du är klar med att redigera listan, stäng listfönstret och tryck på Slutför eller Publicera
    • Om du redigerar en publicerad inställning står det Slutför
    • Om du skapar en ny inställning står det Publicera

5, 6 Add.png7 Add.png


Ta bort anställd från inställningslistan (Surfplatta)

Om någon blir sjuk kan du enkelt ta bort dem från din lista

1 Remove.png2 Remove.png

3 Remove.png4 Remove.png

  1. På Team Dashboard, hitta den inställning du vill lägga till eller ta bort anställda från och tryck på den
  2. Om du uppmanas, ange din 4-siffriga PIN-kod för att verifiera dina behörigheter  
    • Du måste ha behörigheten Bygg inställningar
    • För att hitta din PIN-kod, se Visa en profil
  3. Om inställningen är publicerad, tryck på Redigera uppe till höger för att gå in i redigeringsläge 
  4. Tryck på den anställde du vill ta bort i listan på vänster sida
  5. Tryck på de 3 prickarna uppe till höger på anställdkortet
  6. Tryck på Ta bort från inställning
  7. Bekräfta borttagning
    • Den anställde tas nu bort från listan och alla deras positionstilldelningar
  8. När du är klar med att redigera listan, stäng listfönstret och tryck på Slutför eller Publicera
    • Om du redigerar en publicerad inställning står det Slutför
    • Om du skapar en ny inställning står det Publicera

5, 6 Remove.png7 Remove.png

8 Remove.png

Var denna artikel till hjälp?

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

0 kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.