För att redigera uppsättningsmallar måste du ha behörigheterna "Hantera uppsättningsmallar" och "Hantera administratörsinställningar". För mer information om olika rollbehörigheter, besök Redigera rollbehörigheterNavigera till Redigera Uppsättningsmall
För att redigera positioner måste du redigera en Uppsättningsmall
- Från menyn, tryck på Admin
- Från adminmenyn, tryck på Uppsättningar
- Välj området (Front of House, Back of House, etc.) och den dagdel du vill redigera
- Välj Redigera mall för den tidsperiod du vill redigera
Skapa en Position
- Leta upp den grupp du vill skapa en position för, tryck sedan på Redigera positioner
- Detta visar en lista över alla positioner du har skapat för din restaurang
- Tryck på Skapa position
- Skriv ett namn för din nya position
- Från Expo till Face-to-Face till Second Mile, låt dessa namn kännas som gamla vänner för ditt team!
- Tryck på Spara
- En notifikation visas högst upp på skärmen som meddelar att en position har skapats
- Tryck på Spara igen på uppsättningsmallen
Redigera ett Positionsnamn
Behöver du byta namn på en position? Så här gör du!
- Leta upp den grupp du vill skapa en position för, tryck sedan på Redigera positioner
- Svep åt vänster och tryck på redigeringsikonen på den position du vill byta namn på
- Skriv ett nytt namn för din position
- Från Expo till Face-to-Face till Second Mile, låt dessa namn kännas som gamla vänner för ditt team!
- Tryck på Spara
- En notifikation visas högst upp på skärmen som meddelar att en position har bytt namn
- Tryck på Spara igen på uppsättningsmallen
Att skapa, redigera eller ta bort positioner påverkar ALLA uppsättningsmallar för det område du redigerar (Front of House, Back of House, etc.)
Ta bort en Position
- Leta upp den grupp du vill ta bort en position för, tryck sedan på Redigera positioner
- Svep åt vänster och tryck på raderingsikonen på den position du vill ta bort
- Bekräfta borttagning
- Om positionen har To-Dos som är tilldelade den, kommer du att uppmanas att omfördela dessa To-Dos till en annan position
- En notifikation visas högst upp på skärmen som meddelar att en position har tagits bort
- Tryck på Spara igen på uppsättningsmallen
Kommentarer
0 kommentarer
logga in för att lämna en kommentar.