Partnerzy to dwaj pracownicy połączeni ze sobą, aby współpracować, zazwyczaj w celu wsparcia szkoleniowego lub zaplanowanych zmian w obsadzie.
Aby edytować konfiguracje, musisz mieć uprawnienie "Buduj konfiguracje". Aby uzyskać więcej informacji na temat różnych uprawnień ról, odwiedź Edytuj uprawnienia ról
Przejdź do konfiguracji
- Na karcie Zespół wybierz konfigurację, która zawiera pracownika, dla którego chcesz zarządzać partnerem
- Jeśli konfiguracja jest opublikowana, stuknij Edytuj w prawym górnym rogu, aby wejść w tryb edycji
Wyświetl partnera
- Stuknij w pracownika, dla którego chcesz wyświetlić partnera
- Nie musisz być w trybie edycji, aby zobaczyć partnera
- Zobacz nazwisko wymienione pod Partner
- Jeśli nie ma wymienionego partnera lub chcesz zmienić albo usunąć partnera pracownika, zobacz instrukcje poniżej
Dodaj partnera
- Stuknij w pracownika, któremu chcesz dodać partnera
- Aby dodać partnera, musisz edytować konfigurację
- Stuknij w menu rozwijane pod Partner
- Stuknij w pracownika, który będzie jego partnerem
- Dodaj notatki, jeśli są potrzebne
- Stuknij Zapisz
Usuń partnera
- Stuknij w pracownika, którego partnera chcesz usunąć
- Aby usunąć partnera, musisz edytować konfigurację
- Stuknij w menu rozwijane pod Partner
- Stuknij Brak partnera na górze listy
- Spowoduje to wyczyszczenie pola Partner
- Stuknij Zapisz
Zmień partnera
- Stuknij w pracownika, dla którego chcesz zmienić partnera
- Aby zmienić partnera, musisz edytować konfigurację
- Stuknij w menu rozwijane pod Partner
- Stuknij w nowego pracownika, który będzie jego partnerem
- Dodaj notatki, jeśli są potrzebne
- Stuknij Zapisz
Komentarze
Komentarze: 0
Zaloguj się, aby dodać komentarz.