Aby edytować szablony ustawień, musisz mieć uprawnienia "Zarządzaj szablonami ustawień" oraz "Zarządzaj ustawieniami administratora". Więcej informacji o różnych uprawnieniach ról znajdziesz na stronie Edytuj uprawnienia rólPrzejdź do Edycji szablonu ustawień
Aby edytować stanowiska, musisz edytować Szablon ustawień
- Z menu wybierz Administrator
- Z menu Administrator wybierz Ustawienia
- Wybierz obszar (Front of House, Back of House itp.) oraz część dnia, którą chcesz edytować
- Wybierz Edytuj szablon dla przedziału czasowego, który chcesz edytować
Utwórz stanowisko
- Znajdź grupę, dla której chcesz utworzyć stanowisko, a następnie stuknij Edytuj stanowiska
- Zostanie wyświetlona lista wszystkich stanowisk utworzonych dla Twojej restauracji
- Stuknij Utwórz stanowisko
- Wpisz nazwę nowego stanowiska
- Od Expo po Face-to-Face i Second Mile – spraw, aby te nazwy były dla Twojego zespołu jak stare znajome!
- Stuknij Zapisz
- Na górze ekranu pojawi się powiadomienie informujące, że stanowisko zostało utworzone
- Ponownie stuknij Zapisz w szablonie ustawień
Edytuj nazwę stanowiska
Potrzebujesz zmienić nazwę stanowiska? Oto jak to zrobić!
- Znajdź grupę, dla której chcesz edytować stanowisko, a następnie stuknij Edytuj stanowiska
- Przesuń palcem w lewo i stuknij ikonę edycji przy stanowisku, które chcesz zmienić nazwę
- Wpisz nową nazwę stanowiska
- Od Expo po Face-to-Face i Second Mile – spraw, aby te nazwy były dla Twojego zespołu jak stare znajome!
- Stuknij Zapisz
- Na górze ekranu pojawi się powiadomienie informujące, że stanowisko zostało przemianowane
- Ponownie stuknij Zapisz w szablonie ustawień
Tworzenie, edytowanie lub usuwanie stanowisk wpłynie na WSZYSTKIE szablony ustawień dla edytowanego obszaru (Front of House, Back of House itp.)
Usuń stanowisko
- Znajdź grupę, dla której chcesz usunąć stanowisko, a następnie stuknij Edytuj stanowiska
- Przesuń palcem w lewo i stuknij ikonę usuwania przy stanowisku, które chcesz usunąć
- Potwierdź usunięcie
- Jeśli stanowisko ma przypisane zadania To-Do, zostaniesz poproszony o przypisanie tych zadań do innego stanowiska
- Na górze ekranu pojawi się powiadomienie informujące, że stanowisko zostało usunięte
- Ponownie stuknij Zapisz w szablonie ustawień
Komentarze
Komentarze: 0
Zaloguj się, aby dodać komentarz.