Hallo! Hoe kunnen we helpen?

Mobile App Walkthrough: Roles & Users

Erin Lavey
Erin Lavey
  • Bijgewerkt

Rollen in Ecolab KitchenIQ™ zijn de verschillende leiderschapsniveaus binnen uw organisatie. We voeren rollen in en geven ze een rang, waarbij Locatiemanager #1 is en Teamlid de laagste rang heeft. Dit is belangrijk omdat u alleen overtredingen kunt toewijzen en verantwoordelijkheid kunt bekijken voor medewerkers met een lagere rang. Nadat u rollen hebt aangemaakt, kunt u uw medewerkers aan hun rol binnen uw organisatie toevoegen en machtigingen voor hen instellen. U kunt ook de machtigingen per individuele gebruiker bewerken en hun pincode aanpassen.

Om rollen en gebruikers te bekijken of te bewerken, moet u de machtiging "Beheer admininstellingen" hebben. Voor meer informatie over verschillende rolmachtigingen, bezoek Rolmachtigingen bewerken

Een rol aanmaken

Om een rol aan te maken, moet u in Rollen & Gebruikers in Admin zijn

1 Create a Role.png2 Create a Role.png3 Create a Role.png

  1. Tik in het menu op Admin
  2. Navigeer naar Rollen & Gebruikers
  3. Tik op het + teken rechtsboven

4 Create a Role.png5 + 6 + 7 Create a Role.png8 + 9 Create a Role.png

  1. Tik op Rol aanmaken
  2. Voer een naam in voor de rol
    • bijv. Directeur, Teamleider, Trainer
    • Maak deze namen herkenbaar voor uw restaurant!
  3. Selecteer een roltype
    • Het roltype bepaalt bepaalde app-gedragingen (zoals wie als leider kan worden toegewezen) op basis van de rol
    • Organisaties kunnen machtigingen op roltype-niveau beheren om consistente toegang en standaarden te waarborgen
  4. Stel de rangorde van de rol in
    • Dit bepaalt de positie van de rol in uw bedrijfsstructuur. Locatiemanager is de hoogste rang (1), en teamleden moeten de laagste rang hebben
    • Voorbeeld: Locatiemanager (1) -- Manager (2) -- Leider (3) -- Teamlid (4)
  5. Schakel de machtigingen in of uit die de rol nodig heeft
  6. Tik op Rol aanmaken

Wanneer u gebruikers importeert vanuit de HR-loonlijst, worden alle medewerkers geïmporteerd in de rol Teamlid. U kunt ze vervolgens in verschillende rollen indelen. Zorg ervoor dat de rol Teamlid de laagste rang heeft. Dit doet u door op de rol te tikken, vervolgens op Instellingen bovenaan het scherm. Herordent de rolrangen en tik daarna op opslaan.

Zorg ervoor dat u machtigingen configureert voor elke nieuwe rol. Bekijk Rolmachtigingen bewerken


Gebruikers aan een rol toevoegen

 1 Adding Users to a Role.png2 Adding Users to a Role.png

  1. Tik in het menu op Admin
  2. Navigeer naar Rollen & Gebruikers

 3 Adding Users to a Role.png4 Adding Users to a Role.png5 + 6 Adding Users to a Role.png

  1. Tik op de rol waaraan u gebruikers wilt toevoegen
  2. Tik op het + teken rechtsboven
  3. Zoek en selecteer de medewerkers die u aan de rol wilt toevoegen
  4. Tik op Opslaan

Machtigingen per rol bewerken

Edit Role Permissions 1.pngEdit Role Permissions 2.png

  1. Tik in het menu op Admin
  2. Tik op Rollen & Gebruikers

Edit Role Permissions 3.pngEdit Role Permissions 4 5.png

  1. Tik op de rol waarvan u de machtigingen wilt bewerken
  2. Tik op Machtigingen
  3. Tik op de schakelaar om een machtiging voor deze rol toe te voegen of te verwijderen

Machtigingen per gebruiker bewerken

How to Edit Users 1.pngHow to Edit Users 2.png  

  1. Tik in het menu op Admin
  2. Tik op Rollen & Gebruikers

How to Edit Users 3 4.pngHow to Edit Users 5 6.png

  1. Tik op het Gebruikers-tabblad bovenaan het scherm
  2. Zoek en selecteer de gebruiker
  3. Tik om hun rol of pincode te bewerken indien nodig
  4. Tik op Machtigingen om te bewerken
    • Tik op de schakelaars om een machtiging voor de gebruiker in of uit te schakelen
    • Dit werkt de machtigingen bij voor deze individuele gebruiker, niet voor de rol

Als u een gebruiker wilt deactiveren in uw winkel voordat deze wordt beëindigd in de loonadministratie, tik dan op Gebruiker deactiveren onderaan het scherm


Het gebied van een gebruiker bijwerken

Bij hun eerste aanmelding bij Ecolab KitchenIQ™ selecteren gebruikers het restaurantgebied waar ze bij horen. Indien nodig kan deze keuze worden aangepast in Gebieden

Voor het wijzigen van bestaande gebieden, bekijk Gebieden aanmaken, bewerken & verwijderen

Change a User's Area 1.png   Change a User's Area 2.png

  1. Tik in het menu op Admin
  2. Tik op Gebieden

Change a User's Area 3.pngChange a User's Area 4 5.png

  1. Tik op het + teken bij een gebied om medewerkers toe te voegen
  2. Selecteer elke gebruiker die u aan het gebied wilt toevoegen
    • U kunt meerdere gebruikers selecteren
  3. Tik op Opslaan
    • Alle gebruikers met een vinkje worden toegevoegd aan het geselecteerde gebied

Het rooster-type dat een gebruiker in uw planningssysteem is toegewezen, overschrijft hun gebied in KitchenIQ bij het aanmaken van opstellingen (bijv. een gebruiker die is toegewezen aan het BOH-gebied in KitchenIQ, maar een FOH-dienst is ingepland in uw planningssysteem, verschijnt in FOH-opstellingen en niet in BOH)


Een gebruiker opnieuw activeren via de mobiele app

Reactivating a User via Mobile App_ Step 1.pngReactivating a User via Mobile App_ Step 2.pngNew_ Reactivating a User via Mobile App_ Step 3-4.png

  1. Tik in het menu op Admin
  2. Tik op Rollen & Gebruikers
  3. Tik op Gebruikers bovenaan het scherm
  4. Verander het filter naar Gedeactiveerde gebruikers

New_ Reactivating a User via Mobile App_ Step 5.pngNew_ Reactivating a User via Mobile App_ Step 6.pngNew_ Reactivating a User via Mobile App_ Step 7.png

  1. Zoek en selecteer de gebruiker die u wilt reactiveren
  2. Tik op Gebruiker reactiveren
  3. Bevestig de reactivatie

Een gebruiker deactiveren via de mobiele app

Deactivating a User via Mobile App_ Step 1.pngDeactivating a User via Mobile App_ Step 2.png

  1. Tik in het menu op Admin
  2. Tik op Rollen & Gebruikers

  Deactivating a User via Mobile App_ Step 3-4.pngDeactivating a User via Mobile App_ Step 5.pngDeactivating a User via Mobile App_ Step 6.png

  1. Tik op Gebruikers bovenaan het scherm
  2. Zoek en selecteer de gebruiker die u wilt deactiveren
  3. Tik op Gebruiker deactiveren
  4. Bevestig de deactivering

Zodra een gebruiker is gedeactiveerd, kan hij of zij niet langer toegang krijgen tot uw winkel. Als ze niet aan andere winkels zijn gekoppeld, verliezen ze de toegang tot KitchenIQ.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.