Om de rol van een gebruiker te bewerken, moet je de toestemming "Beheer admininstellingen" hebben. Hiermee kun je rollen en gebruikers beheren. Voor meer informatie over verschillende roltoestemmingen, bezoek Roltoestemmingen bewerkenDe rol van een individuele gebruiker bijwerken
- Tik in het menu op Admin
- Tik op Rollen & Gebruikers
- Tik op Gebruikers
- Zoek en selecteer de gebruiker
- Tik op de Rol van de gebruiker
- Selecteer de nieuwe rol
- Tik op Opslaan
Bijwerken vanuit een rol (rollen in bulk bijwerken)
- Tik in het menu op Admin
- Tik op Rollen & Gebruikers
- Tik op de Rol waaraan je gebruikers wilt toevoegen
- Tik op het + teken rechtsboven
- Zoek en selecteer de medewerkers die je aan de rol wilt toevoegen
- Tik op Opslaan
Voor meer informatie over het aanpassen van rollen, bekijk Een rol maken
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.