Voordat u wijzigingen aanbrengt in de loonlijst, kunt u een gebruiker indien nodig deactiveren of opnieuw activeren. Gedeactiveerde gebruikers hebben geen toegang meer tot het bekijken van uw winkel binnen Ecolab KitchenIQ™.
Om gebruikers te bewerken, moet u de toestemming "Beheer admininstellingen" hebben. Voor meer informatie over verschillende roltoestemmingen, bezoek Roltoestemmingen bewerken
Dit kan worden gedaan via de mobiele app of het webportaal
Een gebruiker opnieuw activeren via de mobiele app
- Tik in het menu op Admin
- Tik op Rollen & Gebruikers
- Tik bovenaan het scherm op Gebruikers
- Wijzig het filter naar Gedeactiveerde gebruikers
- Zoek de gebruiker die u wilt reactiveren en selecteer deze
- Tik op Gebruiker opnieuw activeren
- Bevestig de heractivering
Een gebruiker deactiveren via de mobiele app
- Tik in het menu op Admin
- Tik op Rollen & Gebruikers
- Tik bovenaan het scherm op Gebruikers
- Zoek de gebruiker die u wilt deactiveren en selecteer deze
- Tik op Gebruiker deactiveren
- Bevestig de deactivering
Zodra een gebruiker is gedeactiveerd, kan hij of zij niet langer toegang krijgen tot uw winkel. Als ze niet aan andere winkels zijn gekoppeld, verliezen ze de toegang tot KitchenIQ.
Een gebruiker opnieuw activeren via het webportaal
- Ga naar de Ecolab KitchenIQ™-website
- Klik in het linkermenu op Rollen & Gebruikers en vervolgens op Gebruikers
- Wijzig het filter naar Inactief
- Zoek de medewerker onder het inactieve filter en selecteer deze
- Als de medewerker niet kan worden gevonden, wijzig het filter van Inactief naar Actief
- Als de gebruiker in de actieve lijst verschijnt, is hij of zij al geactiveerd
- Klik op Gebruiker opnieuw activeren
- Bevestig de heractivering
Een gebruiker deactiveren via het webportaal
- Ga naar de Ecolab KitchenIQ™-website
- Klik in het linkermenu op Rollen & Gebruikers en vervolgens op Gebruikers
- Zoek de medewerker onder het actieve filter
- Als de medewerker niet kan worden gevonden, wijzig het filter van Actief naar Inactief
- Als de gebruiker in de inactieve lijst verschijnt, is hij of zij al gedeactiveerd
- Selecteer de gebruiker die u wilt deactiveren
- Klik op Gebruiker deactiveren
- Bevestig de deactivering
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.