Innan du gör några ändringar i lönehanteringen har du möjlighet att inaktivera eller återaktivera en användare vid behov. Inaktiverade användare kommer inte längre att ha tillgång till att se din butik inom Ecolab KitchenIQ™
För att redigera användare måste du ha behörigheten "Hantera administratörsinställningar". För mer information om olika rollbehörigheter, besök Redigera rollbehörigheter
Detta kan göras via mobilappen eller webbportalen
Återaktivera en användare via mobilapp
- Från menyn, tryck på Admin
- Tryck på Roller & användare
- Tryck på Användare högst upp på skärmen
- Ändra filtret till Inaktiverade användare
- Sök efter och välj den användare du vill återaktivera
- Tryck på Återaktivera användare
- Bekräfta återaktiveringen
Inaktivera en användare via mobilapp
- Från menyn, tryck på Admin
- Tryck på Roller & användare
- Tryck på Användare högst upp på skärmen
- Sök efter och välj den användare du vill inaktivera
- Tryck på Inaktivera användare
- Bekräfta inaktiveringen
När en användare har inaktiverats kommer denne inte längre att kunna få tillgång till din butik. Om de inte är kopplade till några andra butiker kommer de att förlora tillgången till KitchenIQ.
Återaktivera en användare via webbportal
- Navigera till Ecolab KitchenIQ™ webbplats
- Klicka på Roller & användare och sedan Användare i vänstermenyn
- Ändra filtret till Inaktiva
- Sök efter och välj medarbetaren under filtret för inaktiva
- Om medarbetaren inte kan hittas, ändra filtret från Inaktiva till Aktiva
- Om användaren visas under den aktiva listan har de redan aktiverats
- Klicka på Återaktivera användare
- Bekräfta återaktiveringen
Inaktivera en användare via webbportal
- Navigera till Ecolab KitchenIQ™ webbplats
- Klicka på Roller & användare och sedan Användare i vänstermenyn
- Sök efter medarbetaren under filtret för aktiva
- Om medarbetaren inte kan hittas, ändra filtret från Aktiva till Inaktiva
- Om användaren visas under den inaktiva listan har de redan inaktiverats
- Välj den användare du vill inaktivera
- Klicka på Inaktivera användare
- Bekräfta inaktiveringen
Kommentarer
0 kommentarer
logga in för att lämna en kommentar.