Wyświetl użytkowników, aby edytować indywidualne uprawnienia, zaktualizować ich rolę lub zmienić PIN
Aby wyświetlić użytkowników, musisz mieć uprawnienie „Zarządzaj ustawieniami administratora”. Pozwoli to na zarządzanie rolami i użytkownikami. Aby uzyskać więcej informacji na temat różnych uprawnień ról, odwiedź Edytuj uprawnienia roli
- Z menu wybierz Administrator
- Naciśnij Role i użytkownicy
- Naciśnij zakładkę Użytkownicy u góry ekranu
- Wyszukaj i wybierz użytkownika
- Naciśnij, aby edytować jego rolę lub PIN, jeśli to konieczne
- Naciśnij Uprawnienia, aby edytować
- Przełącz przełączniki, aby włączyć lub wyłączyć uprawnienie dla użytkownika
- Spowoduje to aktualizację uprawnień dla tego konkretnego użytkownika, a nie dla roli
Jeśli chcesz dezaktywować użytkownika w swoim sklepie przed jego zwolnieniem w systemie płac, naciśnij Dezaktywuj użytkownika na dole ekranu
Komentarze
Komentarze: 0
Zaloguj się, aby dodać komentarz.