Buddies zijn twee medewerkers die aan elkaar gekoppeld zijn om gecoördineerd samen te werken, meestal voor trainingsondersteuning of geplande dekkingswijzigingen.
Om Setups te bewerken, moet u de toestemming "Build Setups" hebben. Voor meer informatie over verschillende roltoestemmingen, bezoek Roltoestemmingen Bewerken
Navigeer naar een Setup
- Selecteer vanuit het tabblad Team de setup die de medewerker bevat waarvoor u een Buddy wilt beheren
- Als de setup gepubliceerd is, tik dan op Bewerken in de rechterbovenhoek om de bewerkingsmodus te openen
Bekijk een Buddy
- Tik op de medewerker waarvan u een Buddy wilt bekijken
- U hoeft niet in de bewerkingsmodus te zijn om een buddy te bekijken
- Bekijk de naam die onder Buddy staat vermeld
- Als er geen buddy vermeld staat of als u de buddy van de medewerker wilt wijzigen of verwijderen, zie de instructies hieronder
Voeg een Buddy toe
- Tik op de medewerker waaraan u een Buddy wilt toevoegen
- Om een buddy toe te voegen, moet u een setup bewerken
- Tik op het uitklapmenu onder Buddy
- Tik op de medewerker die hun Buddy zal zijn
- Voeg indien nodig notities toe
- Tik op Opslaan
Verwijder een Buddy
- Tik op de medewerker van wie u de Buddy wilt verwijderen
- Om een buddy te verwijderen, moet u een setup bewerken
- Tik op het uitklapmenu onder Buddy
- Tik op Geen Buddy bovenaan de lijst
- Dit zorgt ervoor dat het Buddy-veld leeg wordt
- Tik op Opslaan
Wijzig een Buddy
- Tik op de medewerker waarvan u een Buddy wilt wijzigen
- Om een buddy te wijzigen, moet u een setup bewerken
- Tik op het uitklapmenu onder Buddy
- Tik op de nieuwe medewerker die hun Buddy zal zijn
- Voeg indien nodig notities toe
- Tik op Opslaan
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.