Om opstellingstemplates te bewerken, moet je de permissies "Setup Templates Beheren" en "Beheer Admininstellingen" hebben. Voor meer informatie over verschillende rolpermissies bezoek Rolpermissies BewerkenNavigeer naar Setup Template Bewerken
Om posities te bewerken, moet je een Setup Template bewerken
- Ga in het menu naar Admin
- Ga in het Admin-menu naar Opstellingen
- Selecteer het gebied (Front of House, Back of House, etc.) en het dagdeel dat je wilt bewerken
- Selecteer Template Bewerken voor het tijdsbestek dat je wilt aanpassen
Een Positie Aanmaken
- Zoek de groep waarvoor je een positie wilt aanmaken en tik vervolgens op Posities Bewerken
- Dit toont een lijst van alle posities die je voor je restaurant hebt aangemaakt
- Tik op Positie Aanmaken
- Typ een naam voor je nieuwe positie
- Van Expo tot Face-to-Face tot Second Mile, laten we deze namen als oude bekenden voor je team laten voelen!
- Tik op Opslaan
- Er verschijnt een melding bovenaan het scherm dat een positie is aangemaakt
- Tik opnieuw op Opslaan in de Setup template
Een Positienaam Bewerken
Moet je een positie hernoemen? Zo doe je dat!
- Zoek de groep waarvoor je een positie wilt bewerken en tik vervolgens op Posities Bewerken
- Veeg naar links en tik op het bewerk-icoon bij de positie die je wilt hernoemen
- Typ een nieuwe naam voor je positie
- Van Expo tot Face-to-Face tot Second Mile, laten we deze namen als oude bekenden voor je team laten voelen!
- Tik op Opslaan
- Er verschijnt een melding bovenaan het scherm dat een positie is hernoemd
- Tik opnieuw op Opslaan in de Setup template
Het aanmaken, bewerken of verwijderen van posities heeft invloed op ALLE Setup Templates voor het gebied dat je bewerkt (Front of House, Back of House, etc.)
Een Positie Verwijderen
- Zoek de groep waarvoor je een positie wilt verwijderen en tik vervolgens op Posities Bewerken
- Veeg naar links en tik op het verwijder-icoon bij de positie die je wilt verwijderen
- Bevestig Verwijderen
- Als de positie To-Do's heeft die eraan zijn toegewezen, wordt je gevraagd deze To-Do's aan een andere positie toe te wijzen
- Er verschijnt een melding bovenaan het scherm dat een positie is verwijderd
- Tik opnieuw op Opslaan in de Setup template
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.