Hallo! Hoe kunnen we helpen?

Werknemers toevoegen of verwijderen uit de Setup Roster

Asha Thomas
Asha Thomas
  • Bijgewerkt

Werk een Setup-rooster bij om personeelswijzigingen weer te geven en zorg ervoor dat de juiste teamleden zijn toegewezen.

Om werknemers toe te voegen of te verwijderen uit een Setup-rooster, moet u de toestemming "Setups bouwen" hebben. Voor meer informatie over verschillende roltoestemmingen, bezoek Roltoestemmingen bewerken

Werknemer toevoegen aan het rooster (Mobiel)

Als iemand komt voor een dienst die niet is gepland in uw planningsplatform, kunt u deze eenvoudig aan het rooster toevoegen

1 Add.png2 Add.png3 Add.png

  1. Ga naar het tabblad Team en selecteer de setup waarvan u werknemers wilt toevoegen of verwijderen
    • Als de setup is gepubliceerd, tik dan rechtsboven op Bewerken om de bewerkingsmodus te openen
  2. Tik op het Roster-pictogram
  3. Tik op Werknemers toevoegen
  4. Zoek en selecteer de werknemers die u aan het rooster wilt toevoegen
  5. Tik op Klaar
  6. Sluit het rooster venster wanneer u klaar bent met bewerken en tik op Voltooien of Publiceren
    • Als u een gepubliceerde setup bewerkt, ziet u Voltooien
    • Als u een nieuwe setup maakt, ziet u Publiceren

4, 5 Add.png6 Add.png6b Add.png


Werknemer verwijderen uit het rooster (Mobiel)

Als iemand zich afmeldt, kunt u deze eenvoudig uit uw rooster verwijderen

1 Remove.png2 Remove.png3 4 Remove.png

  1. Ga naar het tabblad Team en selecteer de setup waarvan u werknemers wilt toevoegen of verwijderen
    • Als de setup is gepubliceerd, tik dan rechtsboven op Bewerken om de bewerkingsmodus te openen
  2. Tik op de werknemer om de werknemerskaart te openen
    • Als u de werknemer niet kunt vinden in een positie op de setup, kunt u deze vinden in het rooster door op het roosterpictogram te tikken
  3. Tik op de drie puntjes rechtsboven in de werknemerskaart
  4. Tik op Verwijderen uit Setup
  5. Bevestig verwijdering
    • De werknemer wordt nu verwijderd uit het rooster en al zijn/haar positie-toewijzingen
  6. Sluit het rooster venster wanneer u klaar bent met bewerken en tik op Voltooien of Publiceren
    • Als u een gepubliceerde setup bewerkt, ziet u Voltooien
    • Als u een nieuwe setup maakt, ziet u Publiceren

5 Remove.png6 Remove.png


Werknemer toevoegen aan Setup Roster (Tablet)

Als iemand komt voor een dienst die niet is gepland in uw planningsplatform, kunt u deze eenvoudig aan het rooster toevoegen

1 Add.png2 Add.png3 Add.png4 Add.png

  1. Zoek op het Team Dashboard de Setup waarvan u werknemers wilt toevoegen of verwijderen en tik erop
  2. Voer indien gevraagd uw 4-cijferige PIN in om uw toestemmingen te verifiëren
    • U moet de toestemming Setups bouwen hebben
    • Om uw pincode te vinden, bekijk Profiel bekijken
  3. Als de setup is gepubliceerd, tik dan rechtsboven op Bewerken om de bewerkingsmodus te openen
  4. Tik op Werknemers toevoegen
  5. Zoek en selecteer de werknemer(s) die u wilt toevoegen
  6. Tik op Klaar
  7. Sluit het rooster venster wanneer u klaar bent met bewerken en tik op Voltooien of Publiceren
    • Als u een gepubliceerde setup bewerkt, ziet u Voltooien
    • Als u een nieuwe setup maakt, ziet u Publiceren

5, 6 Add.png7 Add.png


Werknemer verwijderen uit Setup Roster (Tablet)

Als iemand zich afmeldt, kunt u deze eenvoudig uit uw rooster verwijderen

1 Remove.png2 Remove.png

3 Remove.png4 Remove.png

  1. Zoek op het Team Dashboard de Setup waarvan u werknemers wilt toevoegen of verwijderen en tik erop
  2. Voer indien gevraagd uw 4-cijferige PIN in om uw toestemmingen te verifiëren
    • U moet de toestemming Setups bouwen hebben
    • Om uw pincode te vinden, bekijk Profiel bekijken
  3. Als de setup is gepubliceerd, tik dan rechtsboven op Bewerken om de bewerkingsmodus te openen
  4. Tik op de werknemer die u wilt verwijderen in het rooster aan de linkerkant
  5. Tik op de 3 puntjes rechtsboven in de werknemerskaart
  6. Tik op Verwijderen uit Setup
  7. Bevestig verwijdering
    • De werknemer wordt nu verwijderd uit het rooster en al zijn/haar positie-toewijzingen
  8. Sluit het rooster venster wanneer u klaar bent met bewerken en tik op Voltooien of Publiceren
    • Als u een gepubliceerde setup bewerkt, ziet u Voltooien
    • Als u een nieuwe setup maakt, ziet u Publiceren

5, 6 Remove.png7 Remove.png

8 Remove.png

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.