Het bewerken, dupliceren of verwijderen van een checklist in de mobiele app stelt gebruikers in staat hun checklist-sjablonen up-to-date te houden, bestaande checklists opnieuw te gebruiken als uitgangspunt en checklists te beheren die niet langer nodig zijn.
Om een checklist te bewerken, dupliceren of verwijderen, moet u de toestemming "Checklist-sjablonen beheren" hebben. Voor meer informatie over verschillende roltoestemmingen, bezoek Roltoestemmingen bewerken
Een checklist bewerken
- Tik in het menu op Checklists
- Tik op de checklist die u wilt bewerken
- Tik op het potloodpictogram rechtsboven om de checklistbouwer te openen
- Om de titel van de checklist te bewerken, tikt u op het potloodpictogram naast de titel
- Breng uw wijzigingen aan in de inhoud van de checklist — voor gedetailleerde stappen over het toevoegen, verwijderen of herschikken van vragen, en het toevoegen, verwijderen, herschikken of hernoemen van secties, zie Een checklist maken (mobiel)
- Tik op Wijzigingen opslaan
Een checklist dupliceren
- Tik in het menu op Checklists
- Tik op de checklist die u wilt dupliceren
- Tik op de 3 puntjes rechtsboven
- Tik op Checklist dupliceren
- Er wordt een kopie van de checklist en al zijn vragen gemaakt die in uw checklistlijst zal verschijnen
Een checklist verwijderen
Het verwijderen van een checklist is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt. Een checklist moet eerst worden gearchiveerd voordat deze kan worden verwijderd. Voor instructies over het archiveren van een checklist, zie Checklists archiveren of activeren.
- Tik in het menu op Checklists
- Tik op de checklist die u wilt verwijderen
- Tik op de 3 puntjes rechtsboven
- Tik op Checklist verwijderen
- Bevestig het verwijderen van de checklist
- De checklist wordt permanent verwijderd
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.