Het bewerken, dupliceren of verwijderen van een checklist in het portal stelt gebruikers in staat om hun checklistsjablonen up-to-date te houden, bestaande checklists opnieuw te gebruiken als uitgangspunt en checklists te beheren die niet langer nodig zijn.
Om een checklist te bewerken, dupliceren of verwijderen, moet je de toestemming "Checklistsjablonen beheren" hebben. Voor meer informatie over verschillende rolrechten, bezoek Rolrechten bewerken
Een checklist bewerken
- Ga naar de Ecolab KitchenIQ™-website
- Klik op Checklists in het menu aan de linkerkant
- Klik op de checklist die je wilt bewerken
- Je kunt de titel en subtitel van de checklist bewerken of tags toevoegen in dit venster
- Om vragen toe te voegen, te verwijderen of te herschikken, of secties toe te voegen, te verwijderen, te herschikken of te hernoemen, klik op Checklist bewerken. Zie Een checklist maken (Portal) voor gedetailleerde stappen
- Klik op Wijzigingen opslaan
Een checklist dupliceren
- Ga naar de Ecolab KitchenIQ™-website
- Klik op Checklists in het menu aan de linkerkant
- Klik op de checklist die je wilt dupliceren
- Klik op het Dupliceren-pictogram
- Voer een naam in voor de nieuwe checklist
- Klik op Dupliceren
- Er wordt een kopie van de checklist en alle vragen gemaakt en deze verschijnt in je checklistlijst
- Je wordt automatisch naar de nieuwe checklist gebracht
Een checklist verwijderen
Het verwijderen van een checklist is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt. Een checklist moet eerst worden gearchiveerd voordat deze verwijderd kan worden. Voor instructies over het archiveren van een checklist, zie Checklists archiveren of activeren.
- Ga naar de Ecolab KitchenIQ™-website
- Klik op Checklists in het menu aan de linkerkant
- Klik op de checklist die je wilt verwijderen
- Klik op het prullenbakpictogram
- Bevestig het verwijderen van de checklist
- De checklist wordt permanent verwijderd
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.