Cześć! W czym możemy pomóc?

Tworzenie, Edytowanie, Archiwizowanie lub Usuwanie Kursów Szkoleniowych

Lesley
Lesley
  • Zaktualizowano

Utrzymuj materiały szkoleniowe na bieżąco, tworząc i zarządzając kursami szkoleniowymi

Tworzenie Kursu Szkoleniowego

1 Create.png2 Create.png

  1. Z menu wybierz Szkolenia
  2. Stuknij ikonę ustawień (zębatka) w prawym górnym rogu
  3. Stuknij znak + w prawym górnym rogu
  4. Stuknij Utwórz kurs szkoleniowy
  5. Dodaj nazwę kursu, stukając ikonę ołówka obok tytułu
  6. Stuknij Dodaj pytania, aby dodać pytania z repozytorium pytań
  7. Stuknij Dodaj sekcje, aby zorganizować pytania w sekcje

3 4 Create.png5 6 Create.png7 Create.png


Edycja Kursu Szkoleniowego

1 Edit.png2 Edit.png

  1. Z menu wybierz Szkolenia
  2. Stuknij ikonę ustawień (zębatka) w prawym górnym rogu
  3. Stuknij Kursy u góry ekranu
  4. Wybierz Kurs szkoleniowy, który chcesz edytować
  5. Stuknij ikonę ołówka obok tytułu, aby zmienić nazwę kursu
  6. Edytuj pytania lub sekcje w kursie według potrzeb
    • Stuknij pytanie, aby je edytować
    • Przesuń pytanie w lewo, aby je usunąć
    • Przesuń sekcję w lewo, aby ją usunąć, zduplikować lub zmienić nazwę
  7. Stuknij Zapisz zmiany

3 4 Edit.png5 6 7 Edit.png


Archiwizowanie Kursu Szkoleniowego

1 Archive.png2 Archive.png3 4 Archive.png

  1. Z menu wybierz Szkolenia
  2. Stuknij ikonę ustawień (zębatka) w prawym górnym rogu
  3. Stuknij Kursy u góry ekranu
  4. Wybierz Kurs szkoleniowy, który chcesz zarchiwizować
  5. Stuknij 3 kropki w prawym górnym rogu
  6. Stuknij Zarchiwizuj kurs
  7. Potwierdź, że chcesz zarchiwizować kurs szkoleniowy

5 Archive.png6 Archive.png7 Archive.png


Usuwanie Kursu Szkoleniowego

Usunięcie kursu szkoleniowego jest możliwe tylko na Portalu.

2 3 Delete.png
4 Delete.png
  1. Przejdź na stronę Ecolab KitchenIQ™
  2. Kliknij Szkolenia w menu po lewej stronie
  3. Wybierz Zarchiwizowane w filtrze statusu
    • Kurs szkoleniowy można usunąć tylko wtedy, gdy został już zarchiwizowany
  4. Wyszukaj i wybierz kurs szkoleniowy, który chcesz usunąć
  5. Kliknij ikonę kosza na śmieci
  6. Potwierdź usunięcie
    • Usuniętych kursów szkoleniowych nie można odzyskać
    • To spowoduje usunięcie WSZYSTKICH danych historycznych
5 Delete.png
6 Delete.png
  1. Z menu wybierz Szkolenia
  2. Stuknij ikonę ustawień (zębatka) w prawym górnym rogu
  3. Stuknij znak + w prawym górnym rogu
  4. Stuknij Utwórz kurs szkoleniowy
  5. Dodaj nazwę kursu, stukając ikonę ołówka obok tytułu
  6. Stuknij Dodaj pytania, aby dodać pytania z repozytorium pytań
  7. Stuknij Dodaj sekcje, aby zorganizować pytania w sekcje

3 4 Create.png5 6 Create.png7 Create.png

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0

Masz więcej pytań? Wyślij zgłoszenie

Komentarze

Komentarze: 0

Zaloguj się, aby dodać komentarz.